looijen de haan

Home

Voor in de winkel vindt u de Geneesmiddelen afdeling.
Onze Drogisterij is gecertificeerd!
Dit houdt in dat al onze medewerkers-(sters) achter deze counter gediplomeerd drogist of assistent drogist zijn,zei in een continu proces een nascholing krijgen over alle geneesmiddelen achter deze counter en nieuwe nog uit te komen producten zodat zij u een goed en veilig advies kunnen geven.

Wilt u meer weten over deze certificering ga dan naar www.drogistensite.nl

Ook voor (orthomoleculaire)-Voedingssuplementen, Fytotherapie, Reform en Homeopathie kunt u bij ons terrecht. Hier een kleine greep uit onze merken Orthica,New Care,VSM , Schusslerzouten, Bountifull, Vogel en vele meer.

Ook hier worden onze medewerksters het gehele jaar door in getraind!

geneesmiddellen

drogisterij

drogisterij

drogisterij

drogisterij

 

In een tijd waarin het leven snel geleefd wordt en de mens vooral op zoek is naar gemak, is voeding een bijkomstigheid geworden en geen duidelijke levensbehoefte meer. Hierdoor maken we niet altijd de juiste keuzes. Dit heeft grote gevolgen voor ons lichaam. Kijk eens bewust om u heen en zie de grote groei van het aantal mensen met een voedselintolerantie, een allergië, de toename van het aantal mensen met overgewicht en de grote groei van het aantal diabetici. Deze ontwikkeling heeft Bountiful er toe aangezet een concept te bedenken om goede voeding dichter bij u, de consument, te brengen. Wij leveren onze gezonde producten aan de gezondheidsspecialist bij u in de buurt, namelijk de Drogist. Dit is hét adres voor het juiste advies en de goede begeleiding bij uw zoektocht naar het leiden van een stabiel en gezond leven.

Bountiful levert, in samenwerking met de drogist, de belangrijkste, meest gevraagde en lekkerste reformproducten in een frisse en eigentijdse uitstraling, om zo u, de bezoeker van de drogisterij, kennis te laten maken met deze gezonde categorie. Wij zijn bovendien altijd op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden, dit gebaseerd op uw behoeften. Het doel is: één compleet schap met aan de ene kant voedingssupplementen en aan de andere kant gezondheidsvoeding die elkaar op een perfecte manier aanvullen.

“Gezonde voeding voor een bewuste levensstijl.”

Reform

Dorpsstraat 61, 4413BL Krabbendijke | Tel.: 0113 50 65 11